pondělí 20. srpna 2012

Londýnský triatlon v podání Honzy Čelůstky


Zážitek to byl super, ale jen na 4 roky:) Věřím, že Rio bude minimálně stejně dobré. Závod samotný jsem měl až do běhu rozjetý úplně super. Vyplaval jsem v první skupině cca 20 lidí a na kole jsme to udrželi. Bohužel na běhu se projevil týdenní výpadek z tréninku, kvůli šlápnutí na včelu. Dostal jsem zánět do nohy, antibiotika a nejspíš díky tomu jsem běžel hodně podprůměrně. Ale do Ria do vypiluju k dokonalosti!
Samotný závod se např. od série MS moc nelišil, ale divácká kulisa byla neuvěřitelná. Podle odhadů BBC nejnižší 250tis a nejvyšší až 1milion diváků. V některých místech (kde nebylo potřeba lístek) stáli lidé až ve 30 řadách. A pak samozřejmě OH vesnice a jídelna byly taky fantastické. Taková koncentrace špičkových sportovců prostě jinde není. Co mě zaujalo z ostatních sportů, tak vodní polo. Vůbec jsem neměl potuchy jak je to tvrdý sport.  A potom finále na 5000m mužů, kde Mo Farah vyhrál 2. zlato. Takový aplaus neměl ani Bolt a vypadalo to, že stadión spadne.

 

1 komentář:

  1. Škoda běhu, zánět je nepříjemný a antibiotika jsou jasným oslabením, ale gratulace k dokončení a myslím, že dobrému 30. místu ;-)

    OdpovědětVymazat